Bon Embotit Productes d'alimentació artesana · 93 714 73 90 · info@bonembotit.com
Història

Tradició des de 1972

Els inicis

Als anys 70 els germans Samsó iniciaren l’aventura d’aprendre un ofici, varen estar d’aprenents a Cal Titella i després a Ca l’Arqués on van aprendre l’ofici de “tocinaire” a partir de la matança del porc i el seu aprofitament elaborant tot tipus d’embotits.
Ells transmeteren els seus coneixements als seus fills els quals continuen la tradició conservant fórmules i mètodes de treball fins els nostres dies.

La tradició

Moltes vegades tradició i rendiment són dues paraules oposades. En una petita empresa com la nostra la tradició va per davant del rendiment. En la nostra petita producció anteposem la qualitat per davant de paraules com merma 0 i rendiment. El primer, la qualitat.

Per què Bon Embotit?

La digestió i els greixos no saturats.
Els nostres embotits cuits són el resultat de la llarga experiència i tradició al llarg dels anys. La precocció de les carns més grasses abans de l'elaboració donen als nostres embotits una digestibilitat que no tenen altres fabricants. Fonem els greixos més saturats amb els processos previs i així els nostres productes són més saludables.

Sense gluten

Podem certificar l’absència de GLUTEN i les seves traces ja que no està present a cap dels ingredients utilitzats en les nostres fórmules, havent substituit condiments tradicionals per altres derivats d’altres vegetals.